Timmerbedrijf Middelburg

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Timmerbedrijf in Middelburg

Bent u op zoek naar een deskundig timmerbedrijf in de buurt van Middelburg? Dan is Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf het bedrijf dat u zoekt. Ons bedrijf is gevestigd in Serooskerke. Wij voeren timmerwerkzaamheden uit in heel Zeeland. Heeft u een klus waarbij u een deskundig timmerbedrijf in de omgeving van Middelburg zoekt? Maak dan gebruik van onze diensten!

Neem nu contact met ons op > 

 

Een veelzijdig timmerbedrijf, actief in de omgeving van Middelburg

Ons timmerbedrijf is al sinds 1998 actief. Tevens beschikken wij over een eigen timmerfabriek in Serooskerke. In deze fabriek beschikken we over zeer veel verschillende machines en gereedschappen die geschikt zijn voor diverse projecten en machinaal timmerwerk uit kunnen voeren. Dankzij onze veelzijdige methoden zijn wij in staat om verschillende timmerwerkzaamheden uit te voeren. Of het nu om nieuw-, ver- of uitbouw van een pand of woning gaat; onze medewerkers staan graag voor u klaar. Tevens is renovatie of restauratie van monumenten geen enkel probleem voor onze vakmensen. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het herstel van vele Zeeuwse monumenten dankzij ons maatwerk. Wil jij zelf als timmerman aan de slag bij ons? Bekijk dan onze openstaande vacature voor een allround of leerling timmerman.

monumenten restauratie

Maak gebruik van onze diensten

Indien u interesse heeft in de diensten van ons timmerbedrijf, raden wij u aan direct contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0118 – 593666. Digitaal contact leggen is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.