allround-aankomend-timmerman

Vacature voor allround of leerling timmerman in Walcheren

Wij hebben momenteel een openstaande vacature voor een allround timmerman en een vacature voor een leerling timmerman in en rond Walcheren. Ben jij geïnteresseerd in een van deze vacatures en zie je jezelf al helemaal werken bij een leuk bedrijf dat al jaren actief is in de sector? Lees dan zeker verder.

Vacature voor allround timmerman

Voor onze vacature voor allround timmerman zoeken we iemand die vakbekwaam en gemotiveerd is, waar kwaliteit, inzet, en vakmanschap vanuit gaan. Je moet zowel zelfstandig als in collegiaal teamverband klantgericht kunnen werken en beschikken over een ruim technisch inzicht en weten van aanpakken.

Vacature voor aankomend of leerling timmerman

Ben je geïnteresseerd in onze vacature voor leerling timmerman? Wij zoeken iemand die gemotiveerd is en opgeleid wil worden tot timmerman. Je moet beschikken over technisch inzicht en bereid zijn tot het volgen van cursussen.

Wat hebben wij aan te bieden?

Als je ingaat op onze vacature voor allround of leerling timmerman, kom je terecht in een gerenommeerd, ambitieus en dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Serooskerke. We zijn al meer dan 25 jaar actief in en rond Walcheren. Momenteel bestaat ons team uit negen vaste medewerkers, maar we zijn steeds op zoek om uit te breiden. We specialiseren ons onder meer in:

Als aannemer in regio Zeeland biedt op maat gemaakte professionele oplossingen aan voor een gedeelte of het totale project en streeft voortdurend naar verdere perfectionering van haar dienstverlening. Kortom, een onderneming die voortdurend in beweging is, zodat zij haar klanten telkens een passende en verrassende oplossing kan aanbieden.

Je werkt bij een leuk bedrijf met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s en met afwisselend werk in een zeer gemotiveerd bedrijf. Je krijgt een verloning die in overeenstemming is met het niveau van de functie, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de BOUW CAO.

Solliciteer vandaag nog

Wil je graag reageren op onze vacature voor leerling of allround timmerman? Stuur je motivatiebrief en je cv dan door via e-mail naar info@noordhout.nl. Heb je nog vragen over deze vacature of over onze vacature voor calculator? Dan kan je contact opnemen met John Onderdijk via het nummer 06-22528414.