allround-aankomend-timmerman

Ben jij onze nieuwe timmerman?

Allround timmerman

Die vakbekwaam en gemotiveerd is, waar kwaliteit, inzet, en vakmanschap vanuit gaat. U moet zowel zelfstandig als in collegiaal teamverband klantgericht kunnen werken en beschikken over een ruim technisch inzicht en weet van aanpakken. 

Aankomend of Leerling timmerman

Die gemotiveerd is en opgeleid wil worden tot timmerman.

U moet beschikken over technisch inzicht en bereid zijn voor het volgen van cursussen.

Wat hebben wij te bieden

Noordhout Bouw –en Aannemersbedrijf B.V. is een gerenommeerd ambitieus en dynamisch bedrijf en is al 25 jaar actief in en rondom Walcheren.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 9 vaste medewerkers

Noordhout is gespecialiseerd in Aan– en Verbouw, Onderhoud, Restauratie, Renovatie en Machinaal Timmerwerk, Prefab Bouw, waarbij kwaliteit, deskundigheid en service voorop staan.

Noordhout biedt op maat gemaakte professionele oplossingen voor een gedeelte of het totale project en streeft voortdurend naar verdere perfectionering van haar dienstverlening.

Kortom een onderneming die voortdurend in beweging is, zodat zij haar klanten telkens een passende en verrassende oplossing kan bieden.

Je werkt bij een leuk bedrijf met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s en met afwisselend werk in een zeer gemotiveerd bedrijf. Een goed salaris welke in overeenstemming is met het niveau van de functie, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de BOUW CAO.

Ben je betrouwbaar, nauwkeurig en streef je naar kwaliteit en heb je passie voor je vak of wil je het vak bij ons leren? Dan zoeken wij jou!

Stuur je motivatiebrief en CV per mail naar info@noordhout.nl
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met John Onderdijk 06-22528414.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.