calculator-werkvoorbereider

Ben jij onze nieuwe calculator/werkvoorbereider?

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het berekenen van de kostprijs van een verbouwing, renovatie van een gebouw of nieuwbouw. Je bent nauwkeurig en hebt allround kennis van de bouw. Je kunt als het ware een gebouw op papier bouwen, zodat je geen onderdelen vergeet in zowel materiaal, uren, onderaanneming en materieel. Je werkt gestructureerd en je bent in staat om te denken in alternatieven.

Wat hebben wij te bieden

Noordhout Bouw –en Aannemersbedrijf B.V. is een gerenommeerd ambitieus en dynamisch bedrijf en is al 25 jaar actief in en rondom Walcheren.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 9 vaste medewerkers

Noordhout is gespecialiseerd in Aan– en Verbouw, Onderhoud, Restauratie, Renovatie en Machinaal Timmerwerk, Prefab Bouw, waarbij kwaliteit, deskundigheid en service voorop staan.

Noordhout biedt op maat gemaakte professionele oplossingen voor een gedeelte of het totale project en streeft voortdurend naar verdere perfectionering van haar dienstverlening.

Kortom een onderneming die voortdurend in beweging is, zodat zij haar klanten telkens een passende en verrassende oplossing kan bieden.  

In de functie van calculator heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij zoeken een enthousiaste allrounder die zelfstandig kan calculeren, werkvoorbereiding en planningen kan maken. Ervaring met AutoCad, VakWare-programma’s en werkvoorbereiding voor de timmerfabriek is een pré
Je werkt bij een leuk bedrijf met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s. Een salaris welke in overeenstemming is met het niveau van de functie, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA CAO.

Ben je nauwkeurig, heb je gevoel voor kosten, streef je naar kwaliteit en heb je passie voor je vak? Dan zoeken wij jou!

Stuur je motivatiebrief en CV per mail naar info@noordhout.nl
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met John Onderdijk 06-22528414.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.