calculator-werkvoorbereider

Vacature voor calculator of werkvoorbereider in Walcheren

Ben jij geïnteresseerd in een vacature voor calculator of werkvoorbereider in Walcheren? Dat treft, want bij Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf B.V., uit Serooskerke, zijn we op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het berekenen van de kostprijs van een verbouwing, renovatie van een gebouw of nieuwbouw. Je bent nauwkeurig en hebt allround kennis van de bouw. Je kunt als het ware een gebouw op papier bouwen, zodat je geen onderdelen vergeet in zowel materiaal, uren, onderaanneming en materieel. Je werkt gestructureerd en je bent in staat om te denken in alternatieven.

Wat hebben wij te bieden als je ingaat op onze vacature voor calculator of werkvoorbereider?

Noordhout Bouw –en Aannemersbedrijf B.V. is een gerenommeerd ambitieus en dynamisch bedrijf en is al 25 jaar actief. Het bedrijf bestaat momenteel uit 9 vaste medewerkers. Noordhout is gespecialiseerd in:

Bij ieder project staan kwaliteit, deskundigheid en service voorop.

Noordhout biedt op maat gemaakte professionele oplossingen aan voor een gedeelte of het totale project en streeft voortdurend naar verdere perfectionering van haar dienstverlening. Kortom: wij zijn een onderneming die voortdurend in beweging is, zodat wij onze klanten telkens een passende en verrassende oplossing kan aanbieden. 

Als je ingaat op de vacature van calculator of werkvoorbereider heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij zoeken een enthousiaste allrounder die zelfstandig kan calculeren, werkvoorbereidingen en planningen kan maken. Ervaring met AutoCad, VakWare-programma’s en werkvoorbereiding voor de timmerfabriek is een pré.

Je werkt bij een leuk bouwbedrijf met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s. Je krijgt een salaris welke in overeenstemming is met het niveau van de functie, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA CAO.

Ga in op onze vacature

Ben je geïnteresseerd in onze vacature voor werkvoorbereider of calculator en wil je graag solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar info@noordhout.nl   
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met John Onderdijk 06-22528414. Bekijk zeker ook eens onze openstaande vacature voor een timmerman.