Monumenten restauratie

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Monumentenrestauratie in Middelburg en omgeving

Wanneer u een specialist in monumentenrestauratie vlakbij Middelburg nodig heeft, bent u bij Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en restauratie van uw monument. Bij ons bent u verzekerd van de juiste expertise en vaklieden met jarenlange ervaring en vakkennis; de restauratie van de monumenten is in goede handen bij ons door een uitmuntende en creatieve kijk op de originele en historische details. 

Neem nu contact met ons op > 

 

Wij pakken de monumentenrestauratie zeer zorgvuldig aan

Een monumentenrestauratie laten uitvoeren is een grondig proces en moet secuur verlopen. Daarom is het raadzaam om dit door een specialist te laten uitvoeren. Wij hebben jarenlange ervaring met monumentenrestauratie. Met onze deskundige, uitmuntende kijk hebben wij oog voor de originele en historische details. Kwaliteit staat centraal bij ons aannemersbedrijf. Dit bieden wij onder meer doordat wij over een zeer uitgebreid materieel, gereedschappen, machines en over een timmerfabriek beschikken. Tevens beschikken wij over een grote voorraad aan historische bouwmaterialen. 

monumenten restauratie

Neem contact op voor uw restauratieproject

Ons timmerbedrijf uit Serooskerke heeft alles in huis om de monumentenrestauratie van uw monument in de buurt van Middelburg goed en zorgvuldig te laten verlopen. Naast monumenten kunt u ons ook benaderen voor de restauratie van andere projecten zoals andere panden, boerderijen, woningen, bouwwerken of constructies. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 0118 – 593666 of e-mailadres info@noordhout.nl

Klik op onderstaande foto's om voorbeelden van projecten te zien.