Aannemersbedrijf Middelburg

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg

Zoekt u naar een deskundig aannemersbedrijf in Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag! Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is gevestigd in Serooskerke, nabij Middelburg. Van hieruit worden diverse werkzaamheden in de hele provincie Zeeland uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse projecten. Wij zijn een bouwbedrijf die elke klus in Middelburg en elders in Zeeland succesvol aanpakt.

Neem nu contact met ons op > 

 

Ons aannemersbedrijf in Middelburg is geschikt voor bijna elk type opdracht

Ons aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg, Walcheren, is al sinds 1998 gespecialiseerd in diverse bouwprojecten in de provincie Zeeland. Of het nu om nieuwbouw of de verbouwing van woningen of bedrijfspanden gaat, wij bieden maatwerk voor u. Ook onderhoud aan bestaande panden en zelfs restauratie van monumenten behoren tot onze diensten. Wij zijn een professionele aannemer die uw verbouwing tot een goed einde brengt op heel het eiland Walcheren en in Middelburg. Doordat wij over een eigen timmerfabriek beschikken, is het mogelijk om onderdelen geheel op maat te maken.

De aannemer van ons bouwbedrijf nabij Middelburg verzorgt ook uw verbouwing

De aannemer van ons bouwbedrijf voert de verbouwing van uw woning of bedrijfspand in Middelburg of Walcheren op een betrouwbare wijze uit. Wij gaan graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Bent u van plan op uw gehele woning te verbouwen? Of alleen een enkele ruimte? Onze aannemer heeft jarenlange ervaring om de verbouwing in Middelburg en omstreken tot een goed eind te brengen.

Schakel ons voor renovatieprojecten

Renovatie is één van onze specialiteiten. U kiest ervoor om uw hele woning te renoveren of wellicht slechts een deel van uw huis. Laat bijvoorbeeld uw dak renoveren door ons aannemersbedrijf nabij Middelburg. Dakbedekking heeft maar een beperkte levensduur, daarom moet u tijdig aan het herstellen, vervangen of eventueel het doorvoeren van een verbouwing denken door een ervaren aannemer werkzaam in Middelburg en Walcheren. Ook uw dakgoot vervangen moet u op tijd doen. Een erg verouderde dakgoot dient u te vervangen om waterproblemen te voorkomen. Voor vragen over de diensten die wij leveren als aannemersbedrijf werkzaam in Middelburg kunt u terecht bij onze medewerkers.

monumenten restauratie

Neem direct contact met ons op

Welke klus u ook heeft, ons aannemersbedrijf uit Serooskerke, nabij Middelburg staat voor u klaar. Neem direct contact op met een aannemer van ons bouwbedrijf die actief is in Walcheren en Middelburg, voor meer informatie over het uitvoeren van een verbouwing. U bereikt ons telefonisch via 0118 – 593666. Indien u liever een e-mail stuurt, kan dit naar info@noordhout.nl.