Aannemersbedrijf Middelburg

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg

Zoekt u naar een deskundig aannemersbedrijf in Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag! Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is gevestigd in Serooskerke, nabij Middelburg. Van hieruit worden diverse werkzaamheden in de hele provincie Zeeland uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse projecten. Als aannemer pakken we elke klus in regio Middelburg en Walcheren succesvol aan. 

Neem nu contact met ons op > 

 

Ons aannemersbedrijf is geschikt voor bijna elke opdracht

Ons aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg, Walcheren, is al sinds 1998 gespecialiseerd in diverse bouwprojecten. U schakelt onze aannemer in voor onder meer: 

Wij zijn een professionele aannemer die uw verbouwing tot een goed einde brengt op heel het eiland Walcheren en in Middelburg. Doordat wij over een eigen timmerfabriek beschikken, is het mogelijk om onderdelen geheel op maat te maken. 

De aannemer verzorgt ook uw verbouwing

De aannemer van ons bedrijf voert de verbouwing van uw woning of bedrijfspand op een betrouwbare wijze uit. Wij gaan graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Bent u van plan om uw gehele woning te verbouwen of alleen een enkele ruimte? Onze aannemer luistert naar uw wensen en maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring om de verbouwing tot een goed eind te brengen. 

Schakel ons in voor renovatieprojecten

Renovatie is één van onze specialiteiten. U kiest ervoor om uw hele woning te renoveren of wellicht slechts een deel van uw huis. Laat bijvoorbeeld uw dak renoveren door ons aannemersbedrijf. Dakbedekking heeft maar een beperkte levensduur. Daarom moet u tijdig aan het herstellen, vervangen of eventueel het doorvoeren van een verbouwing denken en het laten uitvoeren door een ervaren aannemer. Ook uw dakgoot vervangen moet u op tijd doen. Een erg verouderde dakgoot dient u te vervangen om waterproblemen te voorkomen. Voor vragen over de diensten die wij leveren als aannemersbedrijf kunt u terecht bij onze medewerkers.

monumenten restauratie

Neem direct contact op met onze aannemer

Welke klus u ook heeft, ons aannemersbedrijf staat voor u klaar. Neem direct contact op met een aannemer van ons bouwbedrijf voor meer informatie over het uitvoeren van een verbouwing. U bereikt ons telefonisch via 0118 – 593666. Indien u liever een e-mail stuurt, kan dit naar info@noordhout.nl.