Aannemersbedrijf Middelburg

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg

Zoekt u naar een deskundig aannemersbedrijf in Middelburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en helpen wij u graag! Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is gevestigd in Serooskerke, nabij Middelburg. Van hieruit worden diverse werkzaamheden in de hele provincie Zeeland uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in diverse projecten. Wij zijn een aannemersbedrijf die elke klus in Zeeland succesvol aanpakt.

Neem nu contact met ons op > 

 

Ons aannemersbedrijf in Middelburg is geschikt voor bijna elk type opdracht

Ons aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg, Walcheren, is al sinds 1998 gespecialiseerd in diverse bouwprojecten in de provincie Zeeland. Of het nu om nieuwbouw of de verbouwing van woningen of bedrijfspanden gaat, wij bieden maatwerk voor u. Ook onderhoud aan bestaande panden en zelfs restauratie van monumenten is iets wat tot onze diensten behoort. Wij zijn een professionele aannemer die opdrachten tot een goed einde brengt op heel het eiland Walcheren. Doordat wij over een eigen timmerfabriek beschikken, is het mogelijk om onderdelen geheel op maat te maken.

Schakel ons voor renovatieprojecten

Renovatie is één van onze specialiteiten. U kiest ervoor om uw hele woning te renoveren of wellicht slechts een deel van uw huis. Laat bijvoorbeeld uw dak renoveren. Dakbedekking heeft maar een beperkte levensduur, daarom moet u tijdig aan het herstellen of vervangen ervan denken door een ervaren aannemer uit Walcheren. Ook uw dakgoot vervangen moet u op tijd doen. Een erg verouderde dakgoot dient u te vervangen om waterproblemen te voorkomen. Voor vragen hierover kunt u terecht bij onze medewerkers.

monumenten restauratie

Neem direct contact met ons op

Welke klus u ook heeft, ons aannemersbedrijf nabij Middelburg staat voor u klaar. Neem direct contact op met dé aannemer van Walcheren voor meer informatie over onze diensten. U bereikt ons telefonisch op het nummer 0118 – 593666. Indien u liever een e-mail stuurt, kunt u hiervoor het e-mailadres info@noordhout.nl gebruiken.