Woning uitbouwen

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Uw woning laten uitbouwen op Walcheren

Wanneer u uw woning wilt laten uitbouwen om meer ruimte te creëren, schakelt u de hulp in van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke, Walcheren. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbouwen van woningen. Wij beschikken over de kennis, ervaring én de materialen om de uitbouw van uw huis nauwkeurig uit te voeren. Hierbij houden wij te allen tijde uw wensen en behoeften in de gaten.

Neem nu contact met ons op > 

 

Laat uw woning uitbouwen en creëer meer ruimte in uw huis op Walcheren

Uw woning uitbouwen is een opdracht die u uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf uit Walcheren. Wij zijn een ervaren aannemersbedrijf in de buurt van Middelburg met oog voor detail. Onze medewerkers zijn echte vakmensen en helpen u graag met de uitbouw. Wij bieden aandacht aan uw project en zorgen ervoor dat alles in overeenstemming met u verloopt. Dit doen we door te communiceren via korte lijntjes. Om maatwerk te bieden, voeren wij het uitbouw van uw woning in Walcheren precies zo uit als u voor ogen heeft. Wij beschikken over een eigen timmerfabriek met alle nodige machines en materieel voor het leveren van een mooi eindresultaat. Dankzij onze diverse gereedschappen is het niet alleen mogelijk om uw woning uit te bouwen, maar mocht u interesse hebben in het geheel verbouwen van uw woning, helpen de vaklieden van ons bouwbedrijf uit Zeeland u ook graag mee.

monumenten restauratie

Aarzel niet langer en neem contact op

Indien u een betrouwbare partij uit Serooskerke, Walcheren zoekt voor het uitbouwen van uw woning, staan wij graag voor u klaar. Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0118 – 593666. Indien u liever een e-mail stuurt, doet u dit naar info@noordhout.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website.