Bouwbedrijf Veere

✔ Eigen fabriek
✔ Alle disciplines in huis
✔ Projecten op maat

Bouwbedrijf in de gemeente Veere

Voor het uitvoeren van een verbouwing, rennovatie of onderhoud schakelt u ons bouwbedrijf gelegen in Serooskerke in de gemeente Veere in. Noordhout Bouw- en aannemersbedrijf is dé expert op dit gebied. Voor onze aannemers is geen klus te groot. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring en kennis in deze branche. Daarnaast beschikken wij over gereedschap van hoogwaardige kwaliteit.

Neem nu contact met ons op > 

 

Ons bouwbedrijf biedt u diverse diensten aan in Veere en omgeving

Onze aannemers zijn gespecialiseerd om verschillende diensten in en rond uw woonhuis of bedrijfspand uit te voeren. Ons bouwbedrijf gelegen in de gemeente Veere voert verbouwingen uit, rennovatie, maar ook onderhoud. Is uw dakgoot aan vervanging toe? Of hebben uw houten kozijnen een opfrisbeurt nodig? Wij hebben de beste materialen op voorraad om deze projecten op te pakken. Daarnaast beschikken wij over een eigen fabriek, waar wij materialen voor u op maat kunnen maken.

monumenten restauratie

Win advies in bij één van onze aannemers

Heeft u vragen over de diensten die wij aanbieden als bouwbedrijf uit Serooskerke, gelegen in gemeente Veere? Win dan advies in bij één van onze aannemers. Dit doet u door te bellen naar 0118 – 593666 of door een e-mail te sturen stuur naar info@noordhout.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.