‘Ambachtelijk bouwen, modern genieten’
Dat is het motto van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf

Het uiterst vakkundige en betrokken team specialisten van
Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf heet u welkom op deze website.

Een fraai visitekaartje
Een prachtig gerestaureerd 17de-eeuws rijksmonument is de thuisbasis van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf. Op een schitterende locatie, aan de kerkring in het vriendelijke dorp Serooskerke op Walcheren, ligt een statig pand dat de naam ‘Noordhout’ draagt.

Als kind nam John Onderdijk, eigenaar van de in 1998 opgerichte firma Noordhout, zich voor het pand ‘ooit’ te kopen. Begin 1990 was het zover en een rigoureuze restauratie die ettelijke jaren zou duren kon beginnen. De vervallen staat waarin het huis zich bevond vroeg om een grote dosis vakkennis, creativiteit en kunde. Dak, fundering en alles wat zich daartussen bevond werd aangepakt. Een hels karwei met een prachtig resultaat: sinds 1998 pronkt ‘Noordhout’ weer volop in de dorpskern van Serooskerke. Een fraai visitekaartje voor een jong, energiek en zeer klantgericht bedrijf met hart voor:

• (preventief) onderhoud, verbouw, nieuwbouw, renovatie en restauratie van woningen   en overige objecten van:
     - particulieren
     - verenigingen van eigenaren
     - beleggers
     - bedrijven
• machinaal timmerwerk

Ambachtelijkheid, gekoppeld aan de modernste eisen
Het 5-koppige allround team van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf staat garant voor een efficiënte en uiterst vakkundige aanpak van ieder project. Indien noodzakelijk worden onderaannemers bij opdrachten betrokken. Ambachtelijke degelijkheid wordt gekoppeld aan de modernste eisen. Voor optimaal woon- en werkgenot.

Bouwgarant
Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant. Dit verzekert de opdrachtgever van gecertificeerde ambachtslieden, het gebruik van topmaterialen en een uitstekende service, van het eerste advies tot en met ‘the finishing touch’. Bouwgarant staat pal voor het strikt nakomen van iedere gemaakte afspraak.